Vijf dagen Camping Wedderbergen met onze kleindochters.

Maandag 22 tem Vrijdag 26 augustus 2016, met onze kleindochters Senna Lynn en Wendy naar Camping Wedderbergen in het mooie Westerwolde

De 1e twee dagen hebben we alleen Senna bij ons. Wendy is dan nog bij Opa en Oma Houwen.

Senna vermaakt zich prima op de camping en doet overal leuk aan mee. De maandag verloopt nog regenachtig, daarna wordt het prachtig zomerweer.

Ondanks de regen op maandag, toch veel vermaak bij het knutselen en in het prachtige zwembad.

Camping Wedderbergen, prachtige camping voor met name de jeugd. Fijn overdekt zwembad met schuifdak, leuke speeltuinen, prachtige nette sanitaire voorzieningen.

 

Woensdag 24 augustus, komt ook Wendy er bij. Nu kan het feest pas echt beginnen. Opa en Oma krijgen het er maar druk mee.

Dat is gezellig ! Elke dag leuk knutselen en naar het theater bij Izzi - Ella en Otto.

De meiden hebben een mooie kleurplaat gemaakt van Ella.

Donderdag 25 augustus nemen Izzi - Ella en Otto (recreatieteam) afscheid van de kinderen. Hun seizoen zit er weer op. Wel maken ze na het theaterstuk nog een leuke foto.

Theater, Otto en Izzi op vakantie

Samen op de foto met het Izzi - Ella en Otto

Vrijdag 26 augustus, nog even lekker genieten in het zwembad voor we naar huis gaan en onze kleindochters weer naar de plaats van bestemming brengen.

We hebben een leuke korte vakantie gehad met Senna en Wendy op camping Wedderbergen.

Camping Wedderbergen gelegen in het prachtige gebied Westerwolde met veel fiets- en wandelgelegenheid is een schitterende camping, voor jong en oud. In de directe nabijheid ligt ook een groot recreatiemeer. Waar het ook goed vissen is. Ook de langs de camping stromende Westerwoldse A biedt goede mogelijkheden voor vissen, kanoën en varen.

Voor ons een zeer bekend gebied, voor diegene die hier onbekend zijn een geweldige aanrader.