Reisverslag 2007 t/m 2009 

  

              Camperplaats Zwaagwesteinde (oktober 2007)                                   Camperplaats Doezum (april 2008)

Het begon allemaal in 2007, we hadden onze 1e camper gekocht Een Ford Transit met benzine motor. Het was ondertussen al herfst. Onze 1e uitstap was oktober 2007 naar Zwaagwesteinde, waar we bij de jachthaven stonden. Een hele mooie camperplaats in een mooie omgeving.

Hierna ging de camper in winterstalling. In april 2008 gingen we een paar dagen naar Doezum in het Westerkwartier. Het was echter nog wel wat aan de koude kant, maar we hadden de kachel bij de hand.

    

              Camping van Veen Wezeperbrug (Pinksteren 2008)                               

Het verblijven in de camper beviel ons prima. Met Pinksteren 2008 gingen we naar Wezeperbrug. We hadden toen al besloten geen grote reizen met deze camper te maken. Omdat de Ford was uitgerust met een 2. ltr. benzinemotor. Het verbruik viel behoorlijk tegen. Gemiddeld 1 op 6. Veel te duur dus ook met de toenmalige brandstofprijzen.

 

              Camping "Sie es An" Balkbrug  (zomer 2009)                                  

In 2009 hebben we nog verschillende campings en camperplaatsen in Nederland bezocht. Onder andere Camping Sie es An in Balkbrug, Camping Lindenhoeve Ide de Punt, etc. 

 

              Camping Lindenhoeve  Ide de Punt (september 2009)                                  

Eind 2009 besloten we de Ford Transit van de hand te doen en te verruilen voor een andere camper met dieselmotor. Dit werd in juli 2010 onze huidige Fiat Ducato met SEA Dinghy 8 opbouw.

Overigens de Ford was op zich een leuke en zeer ruime camper. Waar we echt van hebben genoten.