Wij willen ons even aan jullie voorstellen

 

Wij zijn Theo en Gea van der Deen.

 

We wonen in het prachtige dorp Scheemda, nabij Winschoten. In onze gemeente "Oldambt" ligt het nieuwe 800 ha. grote Oldambtmeer in het bestemmingsplan  "Blauwe Stad".

We wonen al sinds 1973 in ons dorp.

In 2005 ben ik als technisch ambtenaar van de gemeente Scheemda, op 56 jarige leeftijd gestopt met werken.

In mei 2020 ben ik Theo 71 jaar geworden en in mei 2020 is Gea 69 jaar geworden. Samen genieten we van ons pensioen en AOW.

Gea is vele jaren begeleidster geweest op de Peuterspeelzaal in Scheemda. En sinds februari 2017 tot januari 2020 actief bij Kinder Opvang Nijntje in Scheemda.

Samen zijn we actief in diverse verenigingen. Theo is actief bezig als geluidstechnicus, bij Accordeonvereniging "Grandioso", Amusementskoor "de Esborgzangers" beide uit Scheemda en het Dames-piratenkoor "The Lady Pirates" uit Winschoten, van dit koor tevens voorzitter.

Verder mag Theo graag knutselen, modelbouwen en fotograferen.

Gea zingt in het Dames-Piratenkoor "The Lady Pirates" uit Winschoten.

Wij mogen graag met onze camper op stap gaan. We maken dan ook jaarlijks langere en kortere tochten zowel in binnen- als buitenland. Ook weekendjes op stap met onze oudste kleindochters Senna-Lynn en Wendy vinden we bijzonder prettig. Onze jongste kleindochters Elin-Sofie en Niene-Lilly zijn nog wat te jong. Maar van alle vier kunnen we echt van genieten.

 

Wij wensen jullie veel kijkplezier op onze website.

  

   

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb